Home / Nieuws / Vernielingen aan de Jeu-de-Boules banen in St. Willebrord.

Vernielingen aan de Jeu-de-Boules banen in St. Willebrord.

SINT WILLEBRORD – Op dinsdagmiddag 26 februari constateerden de spelers van Jeu-de-Boules club Heideboulers dat de opsluitbanden en de zinken bedekking van de banen waren beschadigd. De banen zijn gelegen aan de Dorpsstraat t.o.v. het verzorgingstehuis Heidestede. Hoogstwaarschijnlijk is er door vandalen met een voertuig over de banen heen gereden. Het voertuig moet ten gevolge hiervan ook flink beschadigd zijn. De schade aan de opsluitbanden en de zinken bedekking is dusdanig dat deze hersteld dient te worden door de gemeente Rucphen en leden van de club.

Aangifte
Van de vernieling is aangifte gedaan bij de politie, zodat mogelijk via de aanwezige beveiliging camera’s het eventuele voertuig met kenteken opgespoord kan worden. Het is voor de Jeu-de-Boules spelers onbegrijpelijk dat de dader(s) het in hun hoofd halen om deze vernielingen aan te richten. De banen zijn destijds aangelegd door de gemeente Rucphen en mede gefinancierd door de leden. Hopelijk wordt door de aangifte bij de politie de dader(s) opgespoord en aansprakelijk gesteld voor de geleden schade.

Deel dit berichtShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someone