Home / Rubrieken / Proficiat

Proficiat

Proficiats aanleveren was nog nooit zo makkelijk! Vanaf heden is het mogelijk de proficiats via de website aan te leveren. Ook de betaling gebeurd op deze manier via Ideal.

Wilt u meerdere proficiats plaatsen? Geen probleem! Na een succesvolle plaatsing kunt u het formulier gewoon opnieuw invullen.
Natuurlijk bent u ook nog gewoon welkom bij ons aan de balie
Online aanleveren    

Iemand feliciteren via sms of mail is tegenwoordig niet zo spannend meer. Uniek en altijd leuk is natuurlijk een felicitatie op de TV Krant. Deze rubriek is te gebruiken voor bijvoorbeeld: een verjaardag, communie, trouwdag, huwelijk, geslaagd en nog veel meer.

Een proficiat plaatsen kost maar € 10 per dag! Hieronder kunt u het formulier invullen, foto uploaden en betalen via Ideal.

Proficiat aanleveren

Proficiats aanleveren was nog nooit zo makkelijk! Vanaf heden is het mogelijk de proficiats via de website aan te leveren. Ook de betaling gebeurd op deze manier via Ideal.n nWilt u meerdere proficiats plaatsen? Geen probleem! Na een succesvolle plaatsing kunt u het formulier gewoon opnieuw invullen. Natuurlijk bent u ook nog gewoon welkom bij ons aan de balie. Prijs €10,00 per stuk + €1,00 transactiekosten
  • Minimaal 2 werkdagen voor plaatsing aanleveren
  • Bijvoorbeeld: ballonnen, slingers, vakantie, BMW, rijbewijs enz
  • b.v. Lieve Mike, Proficiat met je 15e verjaardag Groetjes, Mama en Papa en een pootje van Max
  • Geaccepteerde bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg.
    Minimaal 800kb!