Home / Over ons

Over ons

Maak kennis met TV Krant West Brabant
en laat u verrassen door de vele mogelijkheden
die de TV Krant rijk is! 

Wat doet TV Krant?
De TV Krant is een kabelkrant in West-Brabant die voornamelijk lokaal nieuws brengt, gecombineerd met informatieve rubrieken van verenigingen en instellingen. Omdat de TV Krant sneller en flexibeler is dan andere media, is de TV Krant elke dag voorzien van actueel nieuws. Tijdens en na bijvoorbeeld carnavals- of Koninginnedagactiviteiten, verkiezingen, calamiteiten of andere activiteiten zijn op de TV Krant hiervan foto’s en informatie te zien. Er wordt ook ingespeeld op lokale evenementen en alle dingen die de gemeenschap bezighouden. Door nauw contact met de lokale omroepen, politie, brandweer en hulpverlenende instanties, maar ook door tips van onze kijkers, staat de TV Krant midden in de gemeenschap en voelt de kijker zich betrokken bij het nieuws.

Aansluiting
De TV Krant is digitaal te zien bij Ziggo onder kanaal 45 in heel West Brabant. Onze trouwe kijkersgroep en enorme groep adverteerders kennen als geen ander de kracht van TV Krant West Brabant!

Onze geschiedenis
De TV Krant bestaat sinds halverwege de jaren tachtig van de vorige eeuw. Op 1 september 1994 nam oud-wielrenner Rini Wagtmans de bestaande kabelkranten in Oudenbosch en de gemeente Rucphen over. Later werden Hoeven en Bosschenhoofd bij de editie Oudenbosch gevoegd en na de gemeentelijke herindeling ook Oud Gastel en Stampersgat. De TV Krant was tot eind 2012 in handen van de familie Wagtmans. Daarna is de TV Krant omgedoopt tot TV Krant West Brabant BV. In 2013 gaat de TV Krant haar vormgeving en uitzendgebied vernieuwen en vergroten.

Door de directe binding met de gemeenschap en door actieve nieuwsgaring heeft de TV Krant door de jaren heen een duidelijke functie binnen de nieuwsvoorziening verkregen.

Waarom adverteren bij TV Krant West Brabant?
Altijd actueel ( 100% )
Hoge kijkersdichtheid ( 100% )
Voordelig! ( 100% )