Home / Nieuws / “ORANJE PARTY” WEKELIJKS OP TV KRANT

“ORANJE PARTY” WEKELIJKS OP TV KRANT

SPRUNDEL – Op zeer korte termijn start de TV Krant met het uitzenden van een nieuw wekelijks tv programma op de zender. Naar verwachting nog voor het eind van deze maand.

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat Oranje Party al eerder te zien zou zijn op de zender. Echter worden technisch momenteel de vernieuwingen doorgevoerd om de uitzendingen mogelijk te maken.

Nog voor het eind van dit jaar verwachten we meerdere programma’s en specials uit te gaan zenden. Ook het uitzenden van videocommercials en live uitzendingen worden gerealiseerd.

Binnenkort Oranje Party op TV Krant

Oranje Party is een programma van Tom van der Borst en wordt technisch uitgevoerd door John Huijbregts. Wekelijks zijn bekende en minder bekende artiesten te zien in het programma. De opnames van dit programma vinden plaats door het hele land. Voor meer informatie over Oranje Party kunt u kijken op www.oranjeparty.nl. Voor meer info over de video vernieuwingen kunt u kijken op www.tvkrantwb.nl

Deel dit berichtShare on Facebook28Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someone