Home / Nieuws / Meneer en mevrouw Dekkers – de Jong 60 jaar getrouwd.

Meneer en mevrouw Dekkers – de Jong 60 jaar getrouwd.

SINT WILLEBRORD – Vandaag 30 oktober 2018 ging de burgemeester op bezoek bij echtpaar Dekkers – de Jong uit Sint Willebrord, Vorige week was het stel 60 jaar getrouwd. Toen kon het niet gevierd worden in verband met een oogoperatie van meneer. Meneer en mevrouw wonen ongeveer een jaar in een zelfstandig appartement bij Heidestede. Daarvoor hebben ze bijna hun hele huwelijk in de Nagtegaalstaat gewoond.

Meneer en mevrouw proberen nog veel zelf te doen in de huishouding maar krijgen wel hulp waar nodig. Over vroeger vertellen beide graag. Meneer heeft vele baantjes gehad en heeft tot zijn tachtigste gewerkt bij een boomkwekerij met veel plezier. Aan stoppen wilde hij niet denken totdat de vermoeidheid toch wel toenam. Mevrouw werkte ook vanaf het huwelijk en van vrije tijd was niet veel sprake.

Hun grote passie was altijd met hun schoonzoon mee op wielerkoers. In de jaren tachtig kocht het stel zelfs een camper om zo met hun schoonzoon meer op pad te kunnen. Met die camper gingen ze ook weleens op vakantie bij familie in Duitsland.

Tijdens het bezoek van de burgemeester ontving het stel ook de managers van Heidestede. Onder het genot van koffie met gebak werden er nog gezellig herinneringen opgehaald.

Deel dit berichtShare on Facebook112Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someone