Home / Nieuws / Meerdere autobranden in gemeente Rucphen.

Meerdere autobranden in gemeente Rucphen.

RUCPHEN – In de nacht van woensdag op donderdag zijn er op diverse plaatsen in de gemeente auto’s in brand gestoken. Rond 0.00 uur is de brandweer uitgerukt voor een autobrand in Rucphen. De auto ( een Alfa Romeo } stond op het viaduct aan de Rucphenseweg boven de A58. Twee brandweerwagens kwamen ter plaatse om de vlammen te blussen.

De politie heeft tijdens het blussen de weg afgesloten. Hoe de brand precies is ontstaan is nog onduidelijk, ook waar de eigenaar van het voertuig is gebleven. De auto is daar achtergelaten om nog onduidelijke reden.

rond 02.45 uur een bestelbusje in vlammen opgegaan aan de Sint Walfriedstraat in Sint Willebrord. Het bestelbusje stond geparkeerd voor een woning en is hoogstwaarschijnlijk aangestoken. De brandweer heeft de vlammen geblust, maar kon het voertuig niet meer redden. Omliggende woningen zijn niet beschadigd geraakt door de vlammen. De brandweer en politie doen onderzoek naar de branden.

Deel dit berichtShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someone