Home / Nieuws / De heer en mevrouw De Jong Jansen 65 jaar getrouwd

De heer en mevrouw De Jong Jansen 65 jaar getrouwd

SINT WILLEBRORD – Woensdag bracht de burgemeester een bezoek aan de heer en mevrouw De Jong Jansen ter gelegenheid van hun 65 jarige bruiloft. Namens de gemeente werd een mooi cadeau overhandigd.

Beide zijn afkomstig uit Etten-Leur waar ze elkaar op een dansavond hebben leren kennen. Na hun huwelijk in 1953 zijn ze verhuisd naar Sint Willebrord. De eerste 47 jaar brachten ze door in de Meeuwenstraat later zijn ze verhuisd naar de Gagelrijzen omdat wegens hun hogere leeftijd het leven daar gemakkelijker is.

Zoals het klokje thuis tikt
Meneer heeft heel lang klokken verzameld, daarvan zijn er in de woonkamer en in de rest van het huis veel terug te vinden. Hij heeft er 200 in zijn bezit gehad waaronder ook veel zakhorloges. Door een speciale klokkenmaker liet hij de uurwerken herstellen.

Koken met kerst
Mevrouw houdt erg van koken en maakte tot 2 jaar gelegen alle salades, gerechten en puddingen voor de hele familie zelf. Door een val tijdens hun vakantie in Benidorm heeft ze problemen aan haar hand waaraan ze binnenkort geopereerd gaat worden.

Deel dit berichtShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someone