Home / Adverteren

Adverteren

Als ondernemer of winkelier is het van groot belang om zo doelgericht mogelijk te adverteren. TV Krant West Brabant is in tegenstelling tot andere media uniek in zijn soort!

TV Krant West Brabant heeft een grote schare kijkers en adverteerders in een groot deel van West Brabant. Bij ons betaald u niet de spreekwoordelijke jackpot. Wij hanteren zeer nette en eerlijke tarieven. In andere media zoals kranten en magazines bent u al gouw 50% tot 300% meer kwijt per maand.

Bij TV Krant West Brabant kunt u op verschillende manieren adverteren. Zo heeft u de keus uit stilstaande advertenties, animaties en echte videocommercials. Ook bepaald u zelf op welke dagen u adverteert.

Ontdek de magische werking van TV reclame. Vele gingen u voor en een groot deel is trouwe klant gebleven. Probeer het zelf en overtuig uzelf van de kracht van adverteren op TV. Wilt u vrijblijvend advies over de mogelijkheden? Aarzel niet en neem contact met ons op! Onze verkoopafdeling zal u een advies op maat geven.

Hieronder enkele quotes van onze klanten:

In 2013 ben ik begonnen met het adverteren op de TV Krant. Uiteindelijk heb ik al tal van klanten daardoor binnen gehaald. De TV Krant heeft zeker toegevoegde waarde (Marno Schilderwerken)

In het verleden hebben we wel vaker geadverteerd in kranten en weekbladen. echter heeft ons bedrijf maar aan de reclame op de TV Krant. gewoon simpel benaderbaar en geen moeilijke en dure pakketten. (Café-zaal ’t Pleintje)